Bsrsyy94 Kızlar karnı tok altı temiz ağlama sızlamada yok ama kızım bu saat oldu hala uyumadı. Uykuya dalmakta zorlanıyor. Banyoda yaptırdım rahatlar uyur diye tam dalıyor yerine koyuyorum 5dk uyuyup kalkıyor. Bu arada 27 günlüğüz
YasemiNYagmur1 Bsrsyy94 gündüz uykusu nasıl aslında onun uykudan uyanmasının zor olması lazım ama 😊😊 benim bebeğimde de olurdu bazen hiç ağlama sızlanma yok ama öyle bakardı biraz kucağımda gezdirirdim biraz da mama takviyesi yapardım emdikten sonra uyumazsa yarım saat veya 1 saat sonra kucağımda pışpışlayarak geze geze uyuturdum
Leylaeren20 Bsrsyy94 ince bir şey ile kundak deneyin. Bazen elleri ayakları kımıldadığında da uyuyamıyorlar
geldigelenanne Bsrsyy94 ben neler cektim 🤦🏼♀️ çok iyi anlıyorum sizi 7 aylık olduk şükür eskiye nazaran daha iyi ama gaz da olsa olmasa da dış dünyaya adaptasyonları zaman alıyor, hamak alın hamakt sakinleşip uyuyorlar
SertapHilal Kuş uykusu Derler 🤷🏻♀️ Onlara uyuduklarında 10 dk bile yetermiş bazen daha bunlar ne ki ilerde hiç uyumuyolar 😩
invisible33 Bsrsyy94 benim kızım mesela gaz olduğunda sadece mız mızlık yapıyordu küçükken ağlama yoktu mesela ama gazdan uyuyamıyormuş meğerse
Bsrsyy94 geldigelenanne birden çocuğun huyu değişir mi ya🤦🏼♀️ Dün bu saatler çok uyudu diye uyandırmanın peşindeydim
Lina07 Bsrsyy94 allah yardımcın olsun cnm uyumazlar dogdundan beri uyumuyor dedigin gibi 5 dk 10 dk memede uyuyor gaz sorunu da vardır ondb uyumazlar cnm büyüdükçe hic uyumuyor 3ayljk olduk hala ayniyiz cnm valla hic uyku yok deliyorum bazen