Ayyss uyuyor canim. kizim ilk 3 ay kucakta emzikle sallanarak uyudu cok gazimiz vardi aglama krizleri vs. 3. ay gazimiz bitince donence aldim iste. anne karni sesiyle kucagimda mayistirip yatagina birakiyordum tam uyumadan. disardan elimle destekledim. bir sure boyle devam ettim. 4. ayda bizim yataga yatirip yanina uzandim anne karni sesi hep acikti. hic sallamadan poposuna pat pat yaparak uyutmaya basladim. eline bezden bir uyku arkadasi tutusturdum. ilk zamanlar ne oldugunu anlamadi tabi. zmanla alisti. aglayinca kucagima alip sakinlestirip tekrar yatirdim. kucagimda uyumasina izin vermedim yani. 5 aylik oldugumuzda memlekete gittik donenceyi yanima alamadim. orda farkettim ihtiyaci yokmus yine yanina uzanarak uyutyordum. 6. aydan itibaren kendi besigine birakip yaninda oturmaya basladim. uyku arkadasiyla oynarak uykuya daliyordu. 7. aydan sonra besige birakip odadan cikmaya basladim. kapi araligindan kontrol ediyordum gizlice. bebegiyle oynayip 10 dk icinde daliyor. suan 8.5 aylik hala ayni sekilde devam ediyoruz. uyku sinyali alinca birakiyorum besige cikiyorum. insallah siz de oturtabilirsiniz zamanla. kendi kendine uyuyan bebek cok guzel bir sey hem kendisi icin hem sizin icin