Tospikto Merhaba anneler. Bebegim 6. Ayindaki kontrolde 6710 gram geldi. Dogum kilosu. 2920. Zayif mi bilemiyorum. Bu aralar anne sutu mama gidiyoruz. 6.ayinda 460 gram almis sadece.
Ceyo0666 Tospikto şimdi.benim alamadığım neden mama veriyorsunuz 6.atında çocuk doğum kilosunun 2 katına gelmiş zaten doktorların da istedikleri.bu , mama çocuğu şişirir zaaten 6 ay ek gıda ayı anne sütü ve ek.gida şeklinde gitmelisiniz mama degil
Mom93 Hareketlendikleri için az alıyorlar benim oğlum her ay bir kilo üstü alırdı 4. Aydan beşinci aya geçerken 500 gram aldı sadece ve doktor genel kilosuna bakarak güzel dedi
Tospikto Mom93 doktor da iyi dedi. Boyu bir ay onde kilosu da bir ay geri ama problem degil dedi. Ama kafama takildi zayif mi dedim acaba .
Tospikto Ceyo0666 ek gida tadimlik vericeksin dedi doktor doymalik degil.daha baslamadim. Emmeye gelince sutumu sagarak veriyorum hic emmedi. Sutum azaldi geceleri mama veriyorim gunduz anne sutu sagdigimda geldigi kadar.
Ceyo0666 Tospikto emzirme danışmanından yardım mi alsanız acaba sütünüzde geliyor eğer bebek emerse çoğaltır sutunuzu
Ceyo0666 Byzaoz34 hesap sormuyorum anneye yardimci olmaya calisiyorum sebeplerini öğrenmek istedim ki konu hakkında bilgi verelim
Goktugmom canim saglik ocaginda persentil tablosuna baktir ona gore normal olup olmadigini soylerler ilk 3 4 ay 1 er kilo alirlar sonrasinda 500 1 ystan sonra ayda 200 300 gram aliyorlar dusun bence jilosu iyi bu arada