Toprakdnrr Deletedmom423 bende mağazada gördüm almadım ama diğer uyku tulumlarına göre ince. Eğer evin sıcaksa alınabilir. Şuan için ideal ama daha soğuklarda ince gelebilir
Deletedmom423 Toprakdnrr ben şuan için arıyorum canim kışın evde ben bile üzerimi örtmedim tabi bu kış nasıl olur bilmiyorum da onun için şimdilik arıyorum teşekkür ederim 😊
Deletedmom423 Gulcan1402 AselLilam13 benim kızım 10 aylık 7 kilo 😂 eniyisi ben eşimin izin gününde trabzona gidip görerek alim şimdi sipariş versem kargoyu beklicem 1 hafta bide büyük yada istediğimden kalın olacak… teşekkür ederim kızlar 😊
Gulcan1402 Deletedmom423 bedenini al canım bende sipariş vermiştim bugün geldi denedim de büyük oldu yani bizimki 8 aylık 10 kilo 1 yaş aldım büyük oldu
Zenginb Biz kullanıyoruz bunu oğlum 5aylık 7400 kilosu. 6 aylık aldım. Bir tık bol ama böyle olması gerekiyormuş. Uyku tulumu dar olmamalı bebek içinde rahat olmalı
Deletedmom423 Zenginb teşekkür ederim 😊 benim kızım 10 aylık ama 7100 gram bende 6 aylık alsam olur galiba kalınlığı tam mevsimlik demi
Arasannesi Deletedmom423 e bebekten aynı markanın tulumunu aldım en ıncelerden degıl bılgınız olsun bır tık kalınından
Deletedmom423 Arasannesi gidip bakıp alamaya karar verdim canim teşekkür ederim herkes farklı bişey deyince aklım karıştı 😊 bizim yaşadığımız yerde yok e bebek en yakın ile gidip gelecez mecbur 😊