Elfie 23 günlük bebeğim gün boyu kıvrandı 8-9 saat sonra kakasını yptı ancak çok az ve yeşil renkte hemn arkasına normal hardal sarı yaptı bn yeşil hiç bişi yemedm gün içinde aynı durumu yaşayan anneler doktora gitmeli mym
Hulu Elfie cnm normal. 26 gunluk olduk arada bizde de oluyor. Cok emdiginde oluyomus. Bizde 5 6 defa oldu endiselenme.
SinemArasBoran Elfie üsütmüşte olablr cnm ayaklarını sıkı giydir.takip et uzun süre devam ederse doktorunla görşürsün
Linammm Elfie canım sancıları olduğu zaman yeşil yapıyorlar sancısı için biogai gaz damlası kullanabilirsin çok etkili doktoruna danışıp alabilirsin ztn reçete karşılamıyor
Kelebegimm Yada ishal olduğunda da yeşil gelebilir. Bende ağlama şikayetiyle acile gittim.. meğersem ishal olmuş karnı ağrıyormuş.hem gaza hem ishale iyi gelen bi damla verdi geçti çok şükür
Kelebegimm Haribo ya ben eski yorumlara baktım da yanlış yazmışım gecenin o saatinde bebişi sallarken anca o kadar oluyo🙈😂 maflor damlanın adı
Mltmlrn Bazen bebek önsütü fazla alınca da öyle oluyor benim kızım da bi ara yeşil kaka yaptı araştırdım ve önsütü biraz sağip verince düzeldi tabii sizde ki sorun bundan mı kaynaklanıyor bilemem deneyin isterseniz 1 2 gun