Ayyss Kızlar selam, bebeğim bugün 3 aylık oldu, kontrole gittik, son 1 ayda 700 gram almış, anne sütü ile besleniyo, bazen geceleri 50 cc mama veriyorum. Nasıl sizce? 5.300 gram
Lina07 Ayyss cnm benimkide bugün tm 3 aylik benjmde dün sağlı kocaginda kontorulumuz vardi bir ayda 800 grm almış bizimkiler 5400 cnm normal dedi ebede sadece anne sütü
2506 Ayyss biz de bugün 3 aylık olduk. 3. Ay kontrolüne pazartesi götürecem. Ama doğduğu zaman ki kilosu önemli su an kilo alımına bakmak için
Ayyss AhsnToy ikiprensannesii2 2506 3400 dğgmuştu ama çok kg kaybetti, 3000 düştü, emziremediğimden !!! Sonra emzirme işini çözdük 20. günde ulaştı doğum kilosuna kuzum. Ben bi profa götürüyorum iyce pimpiriklendiğimden günde 20 gr ayda 600 gr yeter dedi, ortalamayız herhalde dmi
Mtzzeynep Lina07 bizimde dün kontrolümüz vardı. 6ay-10ay arasında 1200 gram almış ona bile normal dedi hemşire 🤔
Lina07 Mtzzeynep ama 4 aydan sonra kilo alımları yavaşliyormus herhalde oyle diyorlae ama tam bilmiyorum genede ne yalan soylum
Ahimess Burcuyucesoy bizde 2925 dogduk 5800 olduk ☺️ Bence gayet iyi hatta 3. Ayda kilo alımı durdu boyuna gitmiş 62 cm olmuş. 300 gram almış doktor sıkıntı yok dedi
2506 Ayyss aynen öyle , bu aydan sonra 400,600 gr arası ortalama oluyor. İçiniz rahat olsun . Ayda 600 gr alıyorsa sorun yok 🙂
ikiprensannesii2 Ayyss anne sütü ama bebeğin kendisiyle alakalı bi durum bence normalin altında değil sizin bebişin kilo alımı doktorunuz da söylemiştir zaten ☺️