Mom030 Selam arkadaşlar 😊 kızım 1,5 aylık oldu pusette uyutunca çok sakin güzel uyuyor. Sadece iki gündür gündüz uyuttum pusette. Ama geceleri dahi uyutan var. Acaba bebeğe zararı olur mu kullanan var mı ?
balkizim04-06 Mom030 öyle uzun süre onda kalmasına izin verme bence beli ağrır onun alıştırma onda uyutmaya Ben soğuk yapınca annem ve kaynanam da kaldım kızımın beşiği yoktu onda uyutuyor sonra alıp kanepeye yatırıyordum
Ikrazumra19 Mom030 benim kizim 6 ay pusette uyudu 2 yasinda suan bi zararini gormedim doktora sorun olmaz dedi
tosbikannesiii Mom030 ani bebek ölümü için uzuna süre uyuması önerilmiyor düz zemin değil ya gözümüzün önünde uyutun uyuyacaksa ama size tavsiyem yatağına alıştırmanız büyüdükçe sikintı yasarsınız
metehanmom_ Mom030 vala canım memlekette doğum yaptım annem ana kucağı beşik almıştı yatıyordu ama kayınvalideme gidince orda beşik yoktu hem puset hem beşik de götürmek istemedik sadece puseti aldık gece gündüz onda uyudu bir hafta on gün kadar ama pusetimizin altında bel desteği vardı üstünde de puset yatağı o yüzden dümdüzdü normal beşik gibi sıkıntı olmadı çok şükür 2ay 20 günlük bel desteğini daha birkaç gün oldu çıkaralımız zaten artık evimizde olduğumuz için haftada bir iki dışarı çıkınca kullanıyoruz sıkıntı olmuyor
Merve-HanifeDuru Çok yatmaması lazım bel açısından sıkıntı olabiliyor ben pusette hiç uyutmadım doktorumda önermiyor
tosbikannesiii Merve-HanifeDuru zaten bebeğim puseti hiç sevmez boşuna almış oldum dışarı çıkınca asla icinde durmaz hep kucakta bide uyuması imkansiz olur sanırım 😂
Pembebeyzmavi Ikrazumra19 herkese bir bir yazıyorum😂 5,5 aylık benimki bir türlü puseti bırakamıyor gündüz uykuları hep pusette