Tugbissimsek Merhabalar,tecrubeli anneler. Size birsey danismak istiyorum bebegimi emzirdikten sonra gazini cikarmak icin sirtina kucuk parmaklar ile vurarak cikartmaya calisiuorum cikans kadar bi sag bi sol omzuma aliyordum sonra bi baktim fiskirircasina kustu bebegim ne yapabilirim bunu onlemek icin yardimci olursaniz cok sevinirim ilk anneligim ve bu beni cok korkutuyor
ozgekeremehmet Tugbissimsek korkma bebegin sutun fazlasini cikartiyordur. Ama yinede saglik ocagindaki ebelerede sorabilirsin icin rahat olsun diye
jotorofikgadin Tugbissimsek biz bu yüzden daha üç gunlukken doktora gittik gece acile doktor da bebeği sevdi eve yolladı bizi😁 normal yani şimdi altı aylık hala kusuyor emdikten sonra bı sure yatırmak en iyi çözüm ama gaz sorunu oluyor o zamanda
Sezenkumsal92 Cnm bnde tanıdığımn bri doktoru soylemis emzirme bittikten hemen sonra 2 kolunun altindan tutun havada 20 ye kadar sayin ozmn kusmuyormus ve de gazi rahat cikiyormus bn yapiyorm cidden kusmuyor ama bebegimin agzi kokuo bgn genzi kapali