mavisimmm20 Bebeklerinize yoğurdu inek sütünden mi yapıyor sunuz ? İnek sütünün ağır geldiğini okudum keçi sütünden mi yapmak gerekiyor
mavisimmm20 mavisimmm20 yani pes doğrusu bı soru soruyorum cevap veren yok ben herkese cevap veriyorum evde yoğurt yediren yok mu ek gıdaya geçen anlamadım ki
Mom9 mavisimmm20 alerjisi yoksa inek sütünden yapabilirsiniz. Fermente olmamış hali zararlı yani direkt inek sütü içirmek onun dışında bi zararı yok. Kızımın 6.ayda inek sütünden yapılmış yoğurda peynire alerjisi oluştuğu için keçi sütünden yapıp vermiştim. 9aylıkken inek sütüne geri döndüm
ZehrAsk mavisimmm20 inek sütünden yoğurt mayaladım bende. 1 yaşına kadar inek sütü içirmemek gerekiyor yoğurdu verilebilir yani
Ruya_Mert Kendım ıcın Hamılelıgımde basladım düzenli mayalayıp yemege İkizlerim oldu 6.ayda cocuklara basladım hala devam edıyorum mayalamaya bence saglıklı inek sütü kullanıyorum,içiyorum😉
Zeynepinannesiii mavisimmm20 inek sütünden yapıyorum canım bayıla bayıla yiyor 😊 hatta yanına çorba falan yaptığım zamanlar bazen yoğurtla karsitirp veriyorum mecbur yesin diye 😊