-civcivlerim- İkizlerim 26 günlük oldular 15 günlükken küveze girdiler yeni çıktı biri diğeri hala küvezde sütüm iyice azaldı iki göğsümden 25 cc anca çıkıyor sütümü çoğalması için ne yapmalıyım ne yiyebilirim ne içebilirim çok üzülüyorum bana Bi akıl versin lütfen 😔😔🙏
KahramanAnne -civcivlerim- E bebek de satılan emziren anneler için olan promalt içecek. Ben çok faydasını gördüm. Bol bol su için. Ve her fırsatınız olduğunda uyuyun🙏
Cemre44 -civcivlerim- saglik ocagindaki doktor bana bebegi gece cok emzirin cunku gece sut daha fazla salgilaniyor dedi sekerli yiyecekler yoyin ama dogal seker mesela meyve pekmez kuru uzum kayisi incir vb. Rezene cayi da tuketin
Elam34 -civcivlerim- canim aşure yapabilcek birisi varsa asure ye cok guzel sut yapiyo ben kendi yaptiklarimi soyleyeyim kuru incir yulaf lapasi Tahin pekmez helva yiyorum en az 3 litre su içiyorum kayisi kompostosu falan sivi tuketimi onemli senin durumundaydim iki gogusten 25 ml geliyodu mama takviyesi yapiyodum biraktim şükür ve en onemlisi moralini yuksek tut dinlen uyu insallah artar bir de birisi burda paylasmisti bi su bardagi pekmeze yarim su bardagi ilik su katip bi yemek kaşığı tereyağı eritip uzerine dok 3 yemek kaşığı ic ılık ılık aklima gelenlet bunlar Rabbim sifa versin bebeğine
Gamzeekra Bol yeşillik özellikle dereotu, bol su, kompostolar, tahin, bulgur, bide buğday salatası yapabilirsiniz buğdayda süt arttırır
-civcivlerim- Hepinizin dediklerini denicem inşallah artar sütüm ama bebeğimin biri küvezden çıktı biberona alıştırmışlar göğsümü almıyo en az 15 20 dk uğraşıyorum ama almıyo diliyle itiyo bende sağıyorum sürekli 🥺