annesininaslani Kızlar daha önce hiç yapmadım suyunu nasıl ayarlıycam mesele ölçtüğüm kaseyle ne kadar su koysam yeterli olur ki bi de akşamdan ıslatmıştım kaç dakika pişirsem ki bimin iri bu arada
hunilimomm annesininaslani güzelce haşla ben biraz diri sevdiğim için az haşlıyorum sonra göz kararı üzerini bi iki parmak geçicek şekilde ayarlıyorum canım
Balkiz annesininaslani soganini salcasini kavur guzelce nohutlari at icine biraz oyle kavur tuzunu baharatını at üzerini çok az geçecek kadar su ekle ara ara kontrol et pişmezse sıcak su eklersin
Oglusum5357 annesininaslani nohutları geceden suya koydunuzmu yoksa pişmez kolay kolay. Geceden suya koyunca şişiyor daha çok su cekmiyor zten üstünü 2 parmak kdr geçse yeter hastalanmis nohursa normal tencerede şişirilmiş nohursa düdüklüde pisirmelisinz😌
Merve-HanifeDuru Ben tencerenib yarısından azına kadar su koyuyorum kaynaya kaynaya azalıyor zaten su
Beybi_si annesininaslani düdüklü de 15 dk da piser 15 dk sonra kontrol edin pişmemiş olursa tekrar 5 dk daha kaynatrsn