Damlalparslanozdmr Kızlar ya 30 kilo fazlam var hamile kaldığımda da fazla kilom vardı nasıl vericek bu kiloları eşimde artık bana ber kilolarını diyor siz neler yapıyorsunuz :(
Brlsu2 Damlalparslanozdmr maydonoz ve limonla birde bolca stres uykusuzlukla 😂10 kilo verdim biraz maydonoz ve bir bütün limon kes 1,5litre suya koy içtiğin suno olsun hep işe yarıyor dene derim
Brlsu2 Damlalparslanozdmr ya da baktın herşeyi denedin veremiyorsun eşinde vermeni istiyor mamalar var belli güvenilir parkaların onlara başla ben 2. Çocuğuma hamile kalmadan önce 8 kilo öyle vermiştim . Ama bol bol su çok önemli
LKNR Eşlerin su kilo muhabbetine sinir oluyorum. Ben diyetteyim 20 kilo verme planım var . Suan açım :/
Damlalparslanozdmr LKNR ayy bende aç yatıyorum aç kalkıyorum aslında bende kendimce diyetteyim😂 ekmek şeker tuz tüketmiyorum bakalım 2 gündür tatlılardan uzağım bide eşim dün işten gelirken tatlı almış diyorum ben kilo vermeye çalışıyorum sen tatlı alıyosum😂
Damlalparslanozdmr [bilinmeyen] yoğurt kürü bir tane buldum ama ? 4 yemek kaşığı yoğurt yarım limon bi çay kaşığı pul biber karıştırıp yatmadan yarım saat önce yiyin diyor😂 haftada 4-5 kilo gidyormuş bakalımm
Zey00 MrvBrlk bence sağlıklı diyet yaparsan ve su içersen azalmıyor ben 50 gün önce Doğum yaptım 80 kiloyla şu an 58 kiloyum 22 kilo verdim tabi 15 kilosu Doğum kiloları gerisini kendi çabamla verdim emzirmek zaten kilo kaybettiriyorum birde tatlı ve ekmeği kestim işe yaradı :)
Smha Canim leslie sansatone basla youtube yuruyen hatun eminol cok etkisini goruceksin destek istersen facebookta emziren anneler diyette grup var katil bende ordaym destekleselim ayni dertten hepimiz muzdaripiz ne yazik ki