Papatyaseverr Hanımlar bebem 6 ay 20 günlük sebze çorbası yapacağım yavruma içine soğan ve sarımsak atsam olur mu verilebiliyor mu bu ayda
Kiraz Papatyaseverr ben 6.5 7 de felan koydum ama bebeğim yemeğini az yaptoğımız için çok azsoğan az sarımsak koyuyorum 9 aylık olacak bu ara sarımsaklı yoğurda taktı sarımsaksız yemiyor 😂 Bence koyabilirsin ama az az
imgesi Papatyaseverr tabi tabi verebiliosun mmhhh okdr lezzetli oluoki yemekler 😍 bizimki bayila bayila yiyo 😂
Papatyaseverr Ftmvrs13 hayır canım doktorumuz bu ay çorba vermemi söyledi 5 bucukta başladık biz ek gıdaya
Papatyaseverr Kiraz zaten bir ısıtmalık yapıyorum en fazla ili kere yiyor herşeyi minimal yapıyorum bu yüzden koyacağım da en fazla çeyrek sarımsak çeyrek soğan 😃
Papatyaseverr Birgul aroma verir hemde bağışıklık güçlendirici koymak istiyorum burdan da fikir almak istedim teşekkürler canım 🌸
GoGirl Papatyaseverr 6. Ayda sogan sarimsak baslanir verebilirsiniz bizde 5 aylik basladik 6. Ayda corbalara.sogan sarimsak hep koydum yemeklerine
Papatyaseverr Mom9 bi pınçık kız aroma versin diye soğanda gaz yapabiliyor ama iyice öldürsem asidini alırım heralde