Bebibebi Derin_kuzu doktora götür bnm eltimde düşürmüştü çocuk şimdi 2 buçuk yaşında burun kemiğinde kayma olmuş ihmal etme
Furkan Derin_kuzu canım benimkide düşmüştü bayıldı bizimki hemen doktora gittik korkudan bayılmış dedi fışkırarak kusarsa getir dedi kusmadıysa bi sorun olacağını zannetmiyorum ama için rahat etmicekse götür kuzu
Ogullarinaasikanne Derin_kuzu canim bende dusurdum uyku hali bulanti gozlerde kayma yoksa korkma 2 saat uyutma takipte kal adiri aglama yada her zamankinden farkli bir reaksiyon farkeder isen hemen acile git
Canparcam_ Derin_kuzu Doktora götür canım. Biz bilemeyiz ki birşey olur mu olmaz mı 🙄 Ihmal etme bebekler çok hassas ayrıca kafası şişti morardı diyorsun biz olmaz birşey diyip vebaline giremeyiz. Ayrıca için rahat edecek mi goturmeden ?
Melekannesi27 Derin_kuzu bence hastaneye götürüp bi baksın başka bir doktor bebek bu kalıcı bir hasar olur Allah korusun bebekler hassas hele birde kafa tasları
220520B Büyük birşey olmadığını nerden biliyorsunuz götğrün bi emar çeksinler kafası morardı dşyorsn bi de ya
Derin_kuzu 😣Bu cocuklarina zarar gelen insanlar nasıl dayaniyolar Allah yardim etsn ben bebegim düştü cıldrdim elim ayagim tutmadi hala cok kotuyum kendimi suçluyorum nasıl dikkatsz oldum dıye
HonKiPonKiDoNiNo Kusura bakmayinda cocuklarina zarar gelen İnsanlar doktora gidiyor, el ayak tutmayan haliniz dusup kafasi moraran cocugu evde tutmak mi ? Bayagi cesaretli gordum sizi Derin_kuzu