Smyr6346 Kızlar iyi günler. Başlıktada belirttğim gibi huzursuz bacak sendromum var uyuyacağım zaman başlıyo ve 2 saat uykuya dalamıyorum zaten çocuktan dolayı fazla uyuyamıyorum malum. Bu illetten kurtulan var mı ya bi yardımcı olur musunuz
fatmamelis Smyr6346 Benim annemde de oluyor genellikle. Bende de ara sıra olur, ayaklarını dizlerinden yukarısına kadar falan soğuk suyla yıka soğuk suyun altında tut 4-5 dakika rahatlatıyor. Çok sinir bozucu bi durum 😤
Arhan-Tansu Smyr6346 bendede hamileyken başladı son aylarda doğum yapalı 5 ay oldı yatmaya başladıgım an el ayakta başlıyor ve sinirlenşyorum bazen çok 🙁🙁🙁
fatmamelis Smyr6346 Ben faydasını görüyorum yani, soğuk suyla kan dolaşımı hızlandığı için rahatlatıyor
Hatice3424 Bendede var o illet ya😔😫uykuya geçerken başlıyo önceden bacaktaydı şimdi kalça üstü belden bi vuruyo böyle devamlı hareket etme istedi öldürüyo beni🥺
Minikbirask Hamilelikte basladi git gide artti dinlenirken oluyor salamak istemiyorum ayagimi ama ne mumkun salamadanda duramiorm ayagimi illa dondurerek uyuyacam bazen cidden cok yoruluorm