RabiAsya Evinde bundan olan var mı acaba nerden aldınız? Trenyola bakıyorum ama bir kaç yer aynı resmi kullanmış satıcıya baktığımda başka bişey yok sıkıntı olur mu acaba sipariş versem? Siz nereden ne kadara aldınız ? Tavsiye edeceğiniz yer site var mı alabileceğim ? ☺️
Damladamla1 RabiAsya a101 ve bime ara sıra geliyor canım takip et istersen ama bi çok yerde var artık 3buçukcular bile satıyor 😇
RabiAsya kerem_imm Yaaa kaç paraya geldi acaba bilginiz var mı ay çok sevindim inşallah kalmıştır akşam işten gelince eşim bi uğraşın 🌸😂
RabiAsya kerem_imm 90 mış kuzum baktım şimdi internetten. Pahalıymış trendyoldaki daha ucuzmuş ama aklım kaldı hep aynı resimler satıcıyla ilgili pek Bilgi olmayınca size sorayım dedim teşekkür ederim canım 🌿☺️
RabiAsya Damladamla1 Ya ben bizim buradakilerde bulamadım kuzum ondan netten bakıyorum BİM’e A101 e geliyormuş hiç haberim yok 🙈😅 Akşama kadar kalır mı ki acaba varsa bile ? 😢
Elifnaz_rabia RabiAsya bizim burada satılan bir yerde istersen alıp size de gönderelim kargoyla almak isterseniz eğer :)
Serene RabiAsya Ben ikea’dan almıştım, gerçi şuan fiyatları uçmuş orada. Trendyol yorumlarını okuyarak karar verin bence, ben bundan değil ama başka 3-4 tane çiçeklik aldım, yorumlara bakarak seçtim. Göründüğü gibi de geldi
RabiAsya Serene Baktığım ürünlerde yorum yoktu ondan acaba iyi gelir mi düşüncesindeyim ama bulamazsam bakıcam artık teşekkür ederim 😊
RabiAsya Damladamla1 90 pahalıymış be canım bak herkes uyguna almış 😂😅 teşekkür ederim eşime sorayım bakayım belki alır 🥰