Meralvedatazer Eternity bende şok oluyorum bunları duydukça hem sütüm yok diyor hemde mamaya karşı e ne yiyecek bu çocuk pilav et mi yesin😱
yemekseverdiyetsevmez Eternity üniversite profesörü olması bir çok konuda uzmanlığının olmasına rağmen bu yorumu yapıyorsanız size oha demem gerekir ama ben sizin gibi üslupa sahip birisi değilim.
Eternity yemekseverdiyetsevmez Asiyi, hamilelikte yapilan testleri, seker testini, formulu gereksiz gorup akraba evliligi yapabilirsiniz diyen bir adamin gorusunu savunamam kusura bakmayin
sevimeyuboglu61 yemekseverdiyetsevmez maalesef her üniversitenin mezunu ya da her profesör gerçekten konumunu haketmiyor ✌🏻
yemekseverdiyetsevmez Eternity savunun demiyor kimse size tıpkı yermeyin demedikleri gibi . Sizin için değişmez tabular tabiki olabilir ama farklı görüşlere saygı duymak da değişmez tabuların arasında olması gerekir.
Portakal Melekbebekkkk bebekler için üretilen mama bebeğinizi rahatsız ederken keçi yavrusu için olan keçi sütü bebeğinizi daha kötü yapar. İnşallah sütünüz artar da hiç birine gerek kalmaz
Kuzey-41 Evde formül süt yapanda ne bileyim yani😄😄 daha neler öle biri varsa hemen patentini alıp satışa başlasın😁 size bebelac öneririm benm oğlum dogdugundan beri iciyor cok seviyor👍🏻👍🏻
ANAYIMBENANAA Melekbebekkkk tamam kanki sakin ol yap pirinc unundan mama yapıştır gitsin ne çok uğraştın bosver yaaa 😂 biz zaten zehir veriyoruz anasini satiyim bi akilli siz ve doktorunuz biz cocuklarimizi hic düşünmüyoruz basiyoruz zehiri sende haklisin.