Ozgeackgz-0 Kendimi bildim bileli ağzımda dilimde yara çıkıyor. Buna bir çare bulan var mı artık illallah ettim tuz basıyorum bazen, biraz ağlatıyor bir süre uyuştuğu için iyi geliyor ama dayanamıyorum artık 😣😣
MiracAlpinveUmutunAnnesi Ozgeackgz-0 varsa bi öneri bende alayım şuan var agzımda aft ve cok canım yanıyo zorla yemek yiyorum bana vitaminsizlikten olur derlerdi ama bilmiyorum
Ghi Ozgeackgz-0 eczanede sarılam sodyum bikarbonat ampulleri 10 ccyi 10cc serum fizyolojikle karıstırıp ağzınızı çalkalayın günde 4-5 kere
Ozgeackgz-0 SaremAselim_0817 daha önceden sağlık ocağında kinekort mu neydi adı tam hatırlamıyorum ondan vermişti kullanmıştım geçirmedi birde oje gibi bir ilaç vardı oda fayda etmedi
MutluMommy Ozgeackgz-0 cnm İnstagramda Eylül Öztürk var belki bilirsin o farmisol diye bişey satıyo ben aldım kullandım hemen geçirdi sende bi dene derin en küçük boyu 40 liraydı o kadar harika bişeyki
Ozgeackgz-0 MutluMommy evet onu çok düşündüm kesin etki etti mii şişirme ürün diye korkuyorum da biraz valla işe yarıyorsa alırım kaç para olursa olsun bıktım şu acıdan
Edizim Ozgeackgz-0 aftarol isminde bir sprey var eczaneden almıştım. Karadut oluyor içinde ondan kullanabilirsin iyi gelebilir. Bana çok iyi gelmişti
Ozgeackgz-0 Edizim onu ilk defa duydum bu gün aldırayım kullanıyım geçer inşallah ama karadutu duymuştum hatta yaprağından birşey yapıyorlardı
SaremAselim_0817 Ozgeackgz-0 canm eşimdede çıkıyo sürekli bir haftadır uğraşıyoruz hastanede bütün vitaminleri değerleri düşükmüş bence ihmal etme bide araştırmaya gittik behçet de olabilir filn dedi doktor göze ve cildiyeye gönderdi bir sürü kan tahlili filn yaptılar işte sonuç bekliyoruz yani bekleme sürekli olan bişeyse eğer
Ozgeackgz-0 SaremAselim_0817 zaten normalde de kan değerlerim düşük benim gidicem gidicem diyorum bir türlü gidemiyorum sürekli bi yorgunluk baş ağrısı zaten bağışıklığım da düşük hemen ateşim çıkıyoe ufak bir üşütmede🥺 hangi polikliniğe gittiniz acaba geçmiş olsun sizede
SedaSoner Ozgeackgz-0 aft’ler genelde vitamin eksikliğinden oluyor, değerlerinize baktırın mutlaka. Vücuttaki eksikleri karşılamak kesin çözüm bence aft ilacı kullanmak yerine
Ozgeackgz-0 SedaSoner haklısınız ama şuan o kadar zor durumdayım ki yemek yiyemiyorum konuşamıyorum uyurken bile yara olan tarafa yatamıyorum bir an önce geçsin istiyorum yani kesip atıcam ağzımı sonunda 🤢
Ghi Ozgeackgz-0 yani aynı etkiyi gösterebilir mi emin olamadım ama sodyum da bikarbonat da dediğiniz karısımda mevcut😂
Canparem_ Ozgeackgz-0 benim de başıma çok gelir ceviz ve patlıcan yediğiniz zaman da olur ben patlıcanı çok yerim mesela