havos ayseeeey biraz bebişinize bağlı biz ikinci ayımızda çok sakindik tek sıkıntımız gaz problemiydi onun içinde damla kullanıyorduk
Caglaed ayseeeey 2 buçuk aylık oldu bizim ki de gaz problemiz çok var maalesef birde akşamları çok huysuzlaniyor uykusu var ama uyumuyor hareketleri arttı Gazi olmazsa gülümsüyor 😊
Eslemmomy ayseeeey sürekli memede uyumak istemiyor bağırıyor ağlıyor ya da sürekli kucakta gezmek istiyor anlamadım gitti 🥰😍
ayseeeey Eslemmomy kucakta durmak ve sürekli kucakta gezmeyi bizimki de istiyor 🥰 oturduğumuz zaman ağlıyor
Sengulbayrak ayseeeey ağlama krizleri sabah 4 lere kadar uykuya direnmek. Perişanlık uykusuzlk yorgunlk 😢
reynwoman Sengulbayrak benim kızımda 44 günlük aynı benimki de öyle bazen cinnet geçirecek gibi oluyorum sinirden niye uyumuyo ne istiyorsun daha diye napcam bilmiyorum 3aya gelınce biraz düzelir diyolar ümidim o gerçi 40twn sonra da düzelir dediler hiç bişiy değişmedi
bitanem123 ayseeeey dudak büzüp ağlamak o öle ağlarken bende sakinleştirmek yerine çok güzel buuu diye şapır şupur öpüyorum daha beter ağlıyo sonra susturamıyoruz tabi 😂😂
nimet_52 bitanem123 ahaha aynı ben dudağını büzüp ağlayınca çok sevimli oluyo öpe öpe doyamıyorum sonrada susturamıyorum 😂🤣
Kubrapehlivan Artık gülücük saçmaya başladı biz konuştukça, uykusu düzene girdi🙏 Gaz problemimiz zaten çok olmadı ama şuan ilk aya göre daha da iyiyiz🌸 Artık kucağımda veya göğsümde uyumak istiyor, beşiğine bıraktığım an uyanıyor😂
Keremikoom Bizde 2 ay 17 günlük olduk kaka dışında iyiyiz çok şükür birde sabaha karşı ıkınmalari olmazsa daha iyi olacağız
duru_20 Bizde dün 2 aylık olduk gece uykuları güzel düzenli ama akşam üzeri saat 6.30da bi başlıyor gece 11e kadar hiç susmadan ağlıyor ne yapacağımızı şaşırdık doktorumuz kolik olduğunu söyledi gece saat 11de sanki o saatlerdir ağlayan çocuk o değilmiş gibi bi anda susuyor ve uyuyor 🙈 gece 2yekadar hiç uyanmıyor 2de emziriyorum 5de kalkıyor tekrar emziriyorum 8de uyanıyor ama arada kaka yaparsa bezimi hemen değiştiriyorum o zaman uyanıyor 1 saat uyumuyor 😁
MevaMerve duru_20 benim kızımda 2ay 12 günlük kolik öğlen 1 ve 4 saatleri arası akşam 6 ila gece 2 saatleri arası aşırı ağlama krizi ne kucakta nede gezmeden hoşnut değil uykuya dalamama günde 2veya 4 saat arayla 5,10 dakikalık uyku
havos ayseeeey sab simplex kullandık biz ama üçüncü ay bıraktım şu an 4 aylık daha sakin uyku karnını doyurup işlerimi yapabiliyorum
Eslemmomy ayseeeey kucakta da çabuk sıkılıyor beni meme olarak görüyor babada ağlamıyor emzik oldum cadıya😂
tuubakly ayseeeey bizimki de aynı. Uyanıkken çok az sırtı yere gelip oynuyor ama bir süre sonra hep dolaştırmamızı istiyor dik pozisyonda etrafı da görecek beyimiz :)