Sdnrruznn Sesa Yaptırdım bütün aşılarını yaptırdım aşı seçimine gelince doktorumuz hangisini önerdiyse
eymenkerem Sesa ikisi de mecbur yapılıyor cunki biri a tipi ne etkili diğeri b tipine aynı asi deiller
Tontisimm Sesa bence hepsi.. 3 doz bexsero yaptırdım kızıma. 1,5 ay sonra da tam 2 yaşındayken yani nimenrix son dozu yaptırıcam.
Sdnrruznn Sesa 3 gün huysuzluk oldu bizde ateş yapar dedi doktorumuz ama ateş olmadı her bebekte farklı etki gösterebiliyor
Arhim Bızım drumuz hepsinı yaptırmam iz gerektiğini soyledı ve yaptırıyoruz. A ve B grubunun ilk dozları yapıldı
Kuzeyin_annesi53 Benim oğlum da ikinci dozunu oldu sadece olduğu gece sabaha kadar ateşi oluyo o kadar
Kuzeyin_annesi53 Sesa evet yapıyorum alnına ve koltuk altlarına ılık bez koyuyorum sürekli öncesinde ılık duşta aldiriyorum sonra sabaha kadar ateşini ölçüp takip ediyorum
Kuzeyin_annesi53 Mircet korkunun ecele faydası yok mecbur yapılacak bebislerin sağlığı için bı gecelik ateş oluyo sadece benim oğlumda huysuzluk felanda yapmadı sadece ateş yaptı