Socialmom Arkadaşlar bebeğim 1 aylık süyüm çok hızlı geliyor üç gündür meme reddetmye başladı çok üzüyor bundurum beni bu soru u yaşayan var mı bir göğsümü emerken diyerinden de akıyot sağıyorum hızı kesilsin diye ama daha çok süt artıyor
Tuqba Socialmom benimde oyle oluyor canim birden geliyo digerinden de akiyo ama göğsünü ovala sut geri gitsin tekrar emzirmeye devam et bide iyice o kahverengi olan yeri agzinin içine almasına dikkat edin
Seher95 Socialmom tazyikli gelmesi çocuğu rahatsız ediyo rahat yutamıyo. Memeni iki parmağınla kıstırarak emzir hızını miktarını kesiyor Canım. Sağlıkla büyüsün inşallah 😘
Seher95 Socialmom bide kendinizi okuyun. Ne kadar güzel sütünüz bol geliyor. Çok mutluluk verici şükür edici bir durum. İnsanlar ne kadar çabalıyor sütüm gelsin bebeğimi emzirebileyim diye. İnşallah böyle hep bereketli olur. Nazar değmesin inatlaşman ☺️🤗
Canansena Socialmom tazikli süt akışı bebeği rahatsız eder boğulma hissi verirmiş bi çok yerde okumuştum emzirmeden önce az bi miktarda sağa bilirsin sütünü süt akışı yavaşlar
Socialmom Minenazli hi Minenazli hiç biberon vermedim süt çok tazyikli oda memeyi ilk alırken aşırı derece ağlıyır ok gibi kasıyor kendini süt hozlı geliyor boğazına kaçıyor ne yapıcam şaşırdım
Socialmom Tuqba Canansena sağıyorum ilk önce 30 cc kadar ama yok hep hızlı geliyor yatarak emziriyorum fazlasını akıtsın diye ama meme reddi olduğu için ilk alırlen çok ağlıyor sağınca da süt daha fazla artıyor
Arkeologanne Socialmom merhaba ben yeni ve tecrubesiz bir anneyim bu dertten müzdaribim üzerinden zaman geçmiş ama nasıl bir çözüm buldunuz defalarca Mastit oldum 3 aylık bebeğim
deletedmom913 Socialmom önden sağıp öyle verin sizde sütünüz varmış bide fazlaymış ...sorunmu bu Allah aşkına şükredin... ben gelen 3 damla sütümle bebeğimi doyuramıyorum keşke gelsede biberonla her öğün sağıp vermeye razıyım... mama veriyoruz mecbur ...
YagmurBegum deletedmom913 Rabbim arttırır bolca sütünüz olurr inşallah. Ne kadarlık bebeğiniz? Mama vermeden önce emzirebildiğiniz kadar emzirin emdikçe artar inşallah.🤲🏻
deletedmom913 YagmurBegum 40 günlük canım malesef artmadı eliödem gelenş yaptım yapıyorum yapmayada devam etcem inşallah ama nasipten ötr yol yok