Hanımlar dün 5 gibi uyandı öğlen uyuttum. Uyandıktan sonra biraz oynadım ettim oğlumla. Sonra e bebekten baby plus beşik aldım bilen bilir, 6 fonksiyonlu olan var ya. Ona yatmıyor artık oturma pozisyonuna almıştım baya önce. Hep öyle oturtuyorum ben de iş güç yapıyorum. Dün de ona koydum normalde hep öyle oluyor oturma pozisyonunda oluyor aşagıdan da mandalı var açma kapama o hep kapalı kilitli normalde. Dün de bakmadım öyle diye çünkü biliyorum öyle olduğunu. Kuzenlerim gelmişti. Onlardan sonra kullanmadım. O gün onlar oynuyordu beşikle sanırım onlar açık bıraktı. Koydum birden koymamla çocuğum pat yatakla beraber düştü. Ama şöyle bir avantaj var arkaya doğru düştü ama yere birebir vurmadı. O beşiğin arka tarafında tahta var hemen önünde sünger var. Ağladı çok ama bi şey olduğunu düşünmüyorum. Çok şükür. Bilenler vardır dediğim beşiği… uyutmadım bi kaç saat sonra uyudu tabii ara ara uyandırdım sonra kendisi uyandı. Sonra akşam 10 a kadar uyumadı. Duşa soktum sonra uyuttuk 11 gibi karnını doyurdum. Sonra sabah 4 te uyandı. Falan uyudu tekrar uyandı öyle. Ama biz ne olur ne olmaz diye hastaneye gidecez. Öyle çok huysuzlugu olmadı bi şey olsa kötü bi şey. Hemen acile gidecektim. Dün bi şey yoktu. Ama birazdan kendi doktorumuza gideceğiz. Böyle bir durumu yaşayan var mı?
*** bu ara da 4,5 aylık oğlum *****