Annelinka1 Bebeklerinize 2 yaşa gelmeden inek sütü verdiniz mi verdiyseniz markası nedir ben bugün az verdim içine bal katıp ılık süt olarak
Morcivert061 Annelinka1 kızım 14 aylık ben daha emziriuorum die hiç vermedim. Doktorum da bana emen çocuga hiç bi hayvansal süt verilmez demişti. Ama 22 ay başlayabilirsin yavaş yavaş devam üstlerine arkadaşlarım öyle verdiler
Esdoel Annelinka1 10 11 ayda başladım ben balı ise 1 yaşında çay kaşığı ile koydum süte şuan 3 yaşında kızım gelişimi kilo boy vs hepsi çok iyi sütü bazen bimden aldım bazen de sutcuden aldım
Annelinka1 Msd anne sütü mama almıştı ayrıca kullandığınız sütü iyice araştırdınız mı beni tatmin etmedi içeriği pek
Msd Annelinka1 anlıyorum ama pakete girmiş anne sütü kadar içeriği temiz ürün bulmak gerçekten çok zor
Morcivert061 Annelinka1 Keçi sütü bulabilirseniz kesinlikle tavsiye ederim ama daha sağlıklı ve daha zararsız. Büyük migroslarda vs satılıyordu
Morcivert061 Msd siz gerçekten yumurta ve sütü birmi tutuyorsunuz. Bi araştırın isterseniz yada doktorunuza sorun. Ben emen cocugu hayvansal süt verilmez dedim. Önce okuyun bence yazdıgımıda
Morcivert061 Msd eger bilginiz varsa süt değil fermente ürünler daha sağlıklıdır yogurt kefir gibi mesela süt değil ama. Şimdi siz bak bak süt verenleri kötülüyor dersiniz bide o yuzden cok münakaşaya girmek istemem
Msd Morcivert061 yok ben birşey ima etmedim sadece merak ettim veriyor musunuz diye kimileri emiyor diye vermiyor