Dmtsrbdk Merhabalar 2. Ay aşımız var haftaya. Hemşire gününde gel demişti. Bir gün sonra gitsek bir sıkıntı olur mu? Öyle yapan oldu mu acaba. Eşimin işinden dolayı gününde gidemiyoruz.
Carlistonbiber Dmtsrbdk haftada bir kere yapıyorlar o aşıyı diye biliyorum bize özellikle çarşamba gel dediler bide belli saatlerde yada bizim ebe hemen getirelim diye bizi kandırdı bilemiyorum 😁
Elifim61 Dmtsrbdk Hiç bir sorun olmuyor 2 ay 10 günlük gittik bizde. Bende senin gibi sorun olur mu diye düşündüm ancak 2 ci Ay içinde her hangi bir gün olabiliyormuş.
Blablas Dmtsrbdk ne zaman gelin dedilerse o Gün açılıyordur sadece aşı ondan belli zaman veriliyor ikinci ay aşısında. Saati bile geçse bir sonraki haftaya kalabilir aşınız.
Cutes Canım o gün gel demelerinin sebebi o aşının sadece o günlerde vuruluyor olması, yani eğer o gün vurulmazsan haftaya kalır
Esesra Dmtsrbdk 2. Ayda bcg yapılıyor yani verem aşısı. Her gün açılmıyor maalesef. Söylenilen günde gitmek gerekli eğer gidemeyecekseniz ebenizi arayıp başka hangi gün gidebileceğinizi öğrenin. Günleri var bcgnin her gün yapılmıyor genellikle.
Egeliii Dmtsrbdk verem aşısı yani koldan yapılan aşı sadece belli günlerde açılıyor ve herkese aynı saat veriliyor ki aşı bozulmasın , bi flakonun içinden çekiyorlar aşıyı sanırım birinden 10 bebek aşılanıyor o yüzden . Geciktirmeden gidin mutlaka