Adensu Nscaslan34 sekerli su zararli degil mi yani ben zararli diye biliyorum annelerimiz sekerli su veriyor annem kizimada vermisti ama anne sütü olmadigi icin mamadan sonra ılık su veriyorum az bisey ama vucudu susuz kalmasinida istemem
Belmaeylul Adensu bende her mamadan sonra azda olsa ılık su veriyorum bazen aklıma geldikçede veriyorum mama içiyorsa su içmesi lazımmış ebe öyle dedi ama şekerli su galan değil normal su
Adensu Belmaeylul her mamadan sonra bende veriyorum ama iste aralardada vermem gerwkiyor mu ve ne kadar vermem gerekiyor iki cocuk büyüttüm twcrubeliyim diyemem herkesin zamanla unuttugu veya tekrar yasdiginda korkulari oluyor
Belmaeylul Adensu olur öyle şeyler birlirte büyüyoruz onlarla valla ben her aklıma geldikçe veriyorum zaten suyu çok içmiyo iki çay kaşığı ver mamadsn öncede veriyorum ben biraz mama sanıp saldırıyo 🤣
Beyzabkose Kızlar bende bebelactan sonra sma ya geçtim doktor tavsiyesiyle aldım ama sma dan sonra bebeğimin kakası çok kötü kokmaya başladı ve sürekli kabız yada gaz sancısı çekiyoruz bebelacta çok gaz yapmıştı şimdi ne kullansam die düşünüyoduö
qulistann Nscaslan34 yeşl kaka da yapiyorsa mamadan ya bende cok acemiyim bu başıma geldigi icin biliyordum bebeklerin sindirim sistemleri cok hassas alışmaları zaman alacak