Aliyeocakci Merhaba oğlum 4. Ayını doldurdu bıngıldağı kapanmış ama baş çevresi iyi dedi doktor varmı böyle olan bir sorun yok dedi kafam takıldı iri bir bebek oğlum kafası şu an 42 cm
Cucueva Aliyeocakci bana da sağlık ocağı hemşiresi soruyor sürekli bıngıldağı kapandı mi diye ben de doktora sordum o da senin kızın koca kafalı bıngıldak kapansa da bir şey olmaz dedi. Üç aylık 43 cm bizim de baş çevresini baz alıyorlar beyin gelişimi için baş çevresi önemliymiş daha çok
anne15 Aliyeocakci 42,5 6 aylık kontrolunde kapanmıs dedi doktor normal dedi bizede . Kız bebek benimki
Azizeguney Aliyeocakci Benim doktorum bıngıldağı sürekli kontrol et erken kapanması iyi bir şey değil demişti. Fakat sizin doktorunuz sorun görmediyse sıkıntı yoktur bence.
Hakcjrks Cucueva benim kızımında bas çevresi büyük 4,5 aylık 42,5 cm kafasının büyük olması ile bıngıldağın erken kapanması arasında bağlantı neymiş acaba bende merak ettim
Aliyeocakci anne15 erkek bebek bazı bebeklerde erken kapanabiliyormuş ama kafasında her ay rutin büyüyorsa bir sorun olmuyormuş
Cucueva Hakcjrks beklerde em hızlı büyüyen organ beyin bıngıldak kapanınca kafa daralıyor haliyle ve beynin tam büyüdüğü Esnada olması istenmiyor ama kafası yeterli büyüklükte ise beynin büyümesi için yer oluyor içeride
anne15 Aliyeocakci hiç bilmiyorum 4. Ayda sağlık ocağında hemsire kapanmıs diye telas etti benide strese sktu ama doktorum bi sorun olmadığını söyledi konustuğumda daha yeni kapanmıs oysa