Newmom Kizlar bebegm 3 aylik mama arti sut gidiyrz ama mamayai iki gun once daha cok vermstm o gunden beri bezinde cis yaptgi pipisini degdigi yer sanrim tueuncu minik leke gordm iki gundr ama gunde bi defa basina booe bis3y gelen varmi acabaa ;(
Destina Newmom böbrek ürik asit üretmiş mamadan sonra su verin. Yenidoğan’daki görülmesi normal sizin ki büyük doktorunuza da danışın geçmiş olsun.
Newmom elifiii mamanin suununu canim mama birz koyu kivamlo acaba ondnmi bbelac gold nurtriconfor veryrm yeni basldm ona aptamilden gectk
elifiii Newmom susuz kaliyor olabilir. Su verdiginizde de ayni sey olmaya devam ederse mutlaka dr a goturun. Normalde ilk 6 ay su verilmez deselerde mama veriliyorsa az da olsa su verilmeli.
Newmom Destina 2 ayimiz bitiyor 3 olacagiz her b3zinde gormyrm ikiginde 2 defa gordum su versem gecermi acaba
LKNR Doktora dedim ben su veriyorum diye beni azarladı sadece mama versende su vermiceksin dedi kim söylüyor sana su vermeni dedi . Ama ben su verdim dogdugundan beri sizde verin mama veriyorsunuz sonuçta.
Destina Newmom bilmiyorum bizim yenidoğunca olmuştu sizin sonradan gelişen bişey bence doktora görünün. Mama içiyorsa mutlaka bi kaç kaşık su vermelisin
Brlsu2 Mama yiyen bebeğe su verilir kızlar sizde verin düşmeyin bu hataya içi yanar bebeğin ya sadece emse tamam da
Brlsu2 Bence bir doktora götürmelisin bi uzamanın görmesi gerek düzenli su verip hala aynıysa götür bence