Gamzezzzz Hanimlar zayif annelr.sizlerin varmi bir tecribesi.vitmin neyse artık çok fazla yediigm soylenemez ama kilo almk da cok istyrm
Mimarannee Gamzezzzz porsiyonlarını büyüt bende çok zayıftım birde yemekten önce su içme ceviz badem tüket bol bol
Nazlicicegim Gamzezzzz Porsiyonlarınızı arttırın ve kalorisi yüksek yiyecekler tüketin bebe büskivisi, ceviz, fındık,kaşar peyniri, muz vs aklıma ilk gelenler
Miniksufleannesi @Gamzezzzz bebe buskivisi ve sut her aksam yatmadan once yiyince kilo aldiriyor diye duymustum
Gfgfd Gamzezzzz softmax diye bir bitkisel toz karışım var sabah akşam süte karıştırılıp içiliyor bende içiyorum 2 kilo aldım öneririm canım
GramPozitifBakteri Gamzezzzz ben bi dönem sabah akşam cici bebe yiyodum sütle 55i geçemeyen ben 65i görünce kesmiştim 😃 istersen dene
sonsuz17 GramPozitifBakteri ciddi misin ne kadar süre yedin bende yapıyorum 10 tane cici bebe süt pekmez 10 günde neredeyse bir kilo almışım çok sevindim devam iki ay önce 49 dum 51 oldum hedef 55 60🤲🤲
GramPozitifBakteri sonsuz17 ciddiyim kız kpss hazırlanıyodum bi de çok tatlı geliyodu çalışırken :) 2 ay kadar yemişimdir.Kilo alamam ben yakıyorum hemen öyle 10 kilo almıştım şok olmuştum 😀
minikbaykus Canım süt bal muz bebe bisküvisi ceviz karistirip içiyorsun. Ben bununla 3 ayda 15 kilo almıştım. Şu an çok zayıfladım kendime özgüvenimi kaybettim. Yeniden denemek istiyorum ama . Bebeğimde süt slerjisi var o yuZden süt ürünleri kullanamıyorum cici bebeee dahil😔
Gamzezzzz minikbaykus ciddenmiiii.hemen denicem.peki hangi vakit iceyim.porsiyonu nasil olsun gunde 1 defami.