Kirpapatyasi Sblyvz Canım benim. Oglumda da çıkıyor kayboluyor bence su cicegi degildir bilen biri inşallah yazar gecmis olsn
ArasAybarsMoM Sblyvz ici boyle su gbi olmasi lazim diye biliyorum bnm buyuk oglum okuldayken gecirmisti pek benzemiyor gibi ama
CatBoy Sblyvz su çiçeği diyebilmek için 3 lezyonu aynı anda görmeniz gerekir. Yeni çıkan lezyon, içi su dolu lezyon ve patlamış lezyon. Bu 3 lezyon yalnızca su çiçeğinde olur. Yarın aile hekiminize veya çocuk doktorunuza danışmanızda fayda var
Minikimmm Sblyvz bence değil canım su çiçeği daha buyum ve rengi daha kırmızı oluyor ve her yerinde dış etinde bile çıkabiliyor
Sblyvz Kirpapatyasi inşallah değildir genelde sivri ısırıyor ama ateşi falan çıkmıştı su çiçeği olabilir diye endişelendim
ANAYIMBENANAA Sblyvz değil gibi duruyor canim ama vucuduna komple bak eğer su çiçeği ise bir tane büyük olması gerekiyor gözüne çarpar zaten resimdekilerden baya büyük olur başlangıç o oluyor ve içi su dolu olmasi gerekiyor resimden anladığım kadariyla değil gibi ama kesin bisey diyemem tabi