Heaven1708 Kızlar merhaba. Oğlumdan kalma kehribar kolyemiz var diş döneminde oğluma çok faydası olmuştu. Şimdi o kolyeyi kızım için kullanabilir miyim. Kehribar kolye kişiye özelmidir. Bilenler yardımcı olursa çok sevinirim🤗
bitterdelisi24 Heaven1708 topraga gömup kullanabilirsin bence.. en kotu hıc ıse yaramasa nazar olsa o taşa degermiş..:
Birmartannesi Heaven1708 kişiye özel belli zaman sonra üstündeki enerjisi atsın diye kolyeyi toprağa koyuyorlarmis
MarlaSinger Ben kullanıyorum. Oğluma aldım ama hiç faydası olmadı. 2,5 yaşında kızım var, çok aşırı hareketli ve kardeşine zarar veriyor ona taktım. Hatta bi ara bende taktım baya sakinleştirdi beni 😂
Eytufe @Heaven1708 geceleride boynundami kalıyor boğulma riski var mıdır aldığınız site güvenilir mi gerçek olup olmadığı testi yaptinizmi. Yardımcı olursanız sevinirim 🤗🌺
Heaven1708 Eytufe oğlumda işe yaramıştı diş çıkarırken zorlanmadı. İlk altı ay ayak bileğine takmıştım sonra boynuna taktım sorun olmamıştı. Şimdi kullanmıyorum bi kenarda duruyor kızıma kullanmayı düşünüyorum ama kolye kişiye özelmi onu öğrenmek gerekir. Totsand moreden almıştım ben