Kitapkurdumom Kızlar hem tat olarak hemde yararlilik açısından güzel olan bi balik yağı almak istiyorum. Bebegim 15 aylık. Sizce hangisini almaliyim?
havos Kitapkurdumom tam olarak tatlarını bilmiyorum ama möllers biraz daha mentollü gibi sanki oceanı daha iyi diye duymuştum tat olarak
ArasAybarsMoM Kitapkurdumom kac aylikken basladiniz acaba biz suan icinde d vitamini olan bi vitamin kullaniyoruz sadece
MuhammedAmine Ben ocean veriyorum oğluma . İkisi de neredeyse aynı zengin içerikli ama fiyat olarak möllers daha pahalı . Doktor bize ocean önermişti ben direk onu aldım
Mom022 Denizlim ilk başta siddetle reddetti. Çorbasına filan karıştırdık iyice nefret etmişti. 2 ay ara verdim. Önde 1 kaşık pekmez veriyorum hemen peşine de oceani veriyorum yiyor. Bi şeyi reddedince ustelemek lazım. Sonradan fikirleri değişebiliyor
MuhammedAmine Kitapkurdumom Oğlum 21 aylık 12 aylık olduğundan beri içiyor . Tadını bilmiyorum ama portakal aromalı olandan aldım kokusu güzel oğlum da ilk verdiğim gündem beri severek içiyor
Mom022 Kitapkurdumom bilmem ki balikcyagini 2 yaş sonrası öneriyoruz diye bunu yazmıştı doktor 1 yaş kontrolünde