huzur- 4 aylık bebeğimi öksürük hırıltı burun tıkanıklığı şikayetiyle doktora götürdük film çektirdi bronşit başlangıcı dedi acile yolladı 3 tane hava aldık ve ilaç yazmış cuma tekrar gelin dedi bu durumu yaşayanlar neler yaptı acaba bir an önce geçmesi için
Gulnar huzur- benim de bebegim 4aylik.cok oskuruyor balgami var cikaramiyir.burnu cok tikanik haftasomu gide bilecem Doktora.cok korkuyorum(
Cagininannesi huzur- bizde 7aylığız oğlum öksürmeye başldığında götürdüm ve bronşit dediler antibiyotik verildi ama hala hırıltı öksürük var elma ve ayva kabuğu kaynatıp ıhlamurla birlikte veriyoeum ama yok nafile ne yapıcagımı bilemez haldeyim 😔
Balannesi Gulnar 1 günde bile akciğer iltihaplanıyor zorunlu bir sebep bile olsa bekletmeyin Allah korusun zaturreye ceviriyor.
huzur- Antibiyotik yazmış gerçekten hemen antibiyotik mi başlanması gerekiyor yoksa bu doktorlar su gibi antibiyotik mi yazıyor
Kbrakurt Cagininannesi kekik tavsiye ederim öksürüğü için. Odasını havalandırın. Ben birde çaydanlığa su koydum bir tatlı kaşığı kadar vicks koydum odayı biraz buharlaştırdım. Rahatladı gerçekten. Balgamını da söktü.
Cagininannesi Kbrakurt vicks in zararı olmaz mı ki bebek için🤔 kekiği nasıl yapmalıyım . Umarım işe yarar🙏
Brglbray Aynı şekilde oldu antibiyotik yazdı kullandık az da olsa geçmişti ama hala devam ediyordu hastane yatılı verildi bronşit antibiyotik ve hava dışında geçmez şuan evde hava makinam var arada tıkanınca hava veriyorum cuma günü götürün bitkisel şeyler sadece hafifletir ama asla geçirmez bronşiti normal Bi hastalık değil kullanın antibiyotiği başka bir şey yardımcı olmaz sadece hafifletir ve mümkün mertebe bitkisel şeylerden uzak durun bu durumda iyi yapıyorum derken daha da kötüleştirebilirsiniz sigara ve deterjandann uzak durması gerekiyor bilginize