Smrhls Merhaba hanımlar bebislerinize kehribar kolye yada bileklik kullanan varmı varsa bilgilerini lütfen paylaşabilir mi
hiraveannesi Smrhls trendyoldan aldim ottotesbih satici mağazanın ismi memnunuz 🌼 öneririm ağız suyunu azalttı huzursuzluk atak doneminde oldugumuz icin hat safhada hayirlisi bakalim😣
Fatma_FLZ Smrhls herkesin kendi fikri ben pek inanmıyorum Diş doğal bi süreç diyor bizim doktor ağrıda olacak salya da akacak
hacerndr Merhaba ben kolye almıştım bebeğime 1 ay falan oldu oğlum disini patlatmış biz tesadüf gördük yani 🥰 bence mükemmel bişey
hacerndr boncukhaniminannesi 6 aylik oğlum belki yapısı gereğidir bilmiyorum ama biz ağrısız acısız geçirdik
Gmznzalbrls-1820 Ben kızımda kullandım çok memnundum hiç salya falan akmadı ve diş de gerçekten yardımcı oluyor ama oğlumada aldım onun salyasını kesmedi anlamadım :(
Busrammesut bitterdelisi24 bende kullanıyorum 1 buçuk aylıktan beri gaz sancısı için almıştım faydasini gördüm ayak bilegine takiyodum şimdi 4 buçuk aylık boynuna taktim toprağa gömmeye gerek yok demişti benim aldığım yer 15 günde bir soğuk suyun altında 2 3 dakika tutmak yeterli dedi bende öyle yapıyorum
hacerndr bitterdelisi24 ben gömmedim sadece tuz testi yaptım sonra taktım boynuna ama hiç çıkarmıyorum ben boynundan
hacerndr bitterdelisi24 gerçek olup olmadigini kontrol ediyorsun bir kaba su ve tuz koyuyorsun gerçekse eğer suda batmiyo