eylul1234 Merhaba anneler aranızda bu çayı kullanıp kilo veren var mı? Sürekli karşıma çıkıyor birçok kişi övüyor ama emin olamadım ben
Cigdem07 eylul1234 Ben kullandım wc çıkarıyo sürekli belkide kilo o yüzden gidiyor tokluk hissi veriyo sabahları aç karnına içiyosun çayı tadı kuş burnu gibi
CatBoy eylul1234 önerileri bende gördüm. Geçen gün bir Sayfa paylaşmıştı zarar gören kullananları. Kronik Kalp, tansiyon gibi rahatsızlıklara sebep oluyormuş
Sumeyyelan Cigdem07 ayyy sürekli tuvaletemi çıkarıyor ay dışarda da olursam diye korkuma kullanamıyorum Doğum ak taşı 6 ay oldu bu göbek gitmiyor ya
Kolera Sakın kullanmayın arkadaşlar çok sağlıksız bu tarz çaylardan hastanelik olan çok kişi var Allah korusun ölen bile var yapmayın
Cigdem07 Sumeyyelan sabah aç karnına içiyosun 10 dk sonra kahvaltı gün boyunca ne yiyosan onu çıkarıyosun aslında olay tam olarak bu ☺️ arkadaşlarım da kullanıyor bende ölmedik yani alman için söylemiyorum ama her kafadan bi ses bence dinleme kendin ne istiyosan onu yap 😉
Sumeyyelan Cigdem07 bende çok görüyorum instagramda ölen de ne bilim burda duydum içeriği araştırmak lazım tabi kafaya göre kullanmamak lazım benim bi göbeğim gitse çok iyi olacak