MugeDanis Merhabalar bir hafta önce doğum yaptım emziriyorum sağım yapıyorum göğsümün birinde süt beyaz diğerinde sarı renk bir arkadaşım sarı olan göğsümü tam çekmediği içni hala sarı olduğunu söylüyor doğru mudur başına böyle bir şey gelen var mı
bgmarik MugeDanis bildiğim kadarıyla ön süt daha beyaz renk oluyor.Yağlı olduğu için sonra gelen süt sarı renkli oluyor.
Baloglumdoruk MugeDanis sarı süt gelen göğsünden daha sık emzir canım hem sarı süt çok çok sağlıklı tam boşalmadığı için beyaza dönmemiştir
Alvvv MugeDanis ilk bikaç gün gelen süt koyu sarıdır kolostrum ve onu mutlaka içirin sürekli emzirin verin doktorlar o sütün çok değerli oldupunu söylüyor. Sonradan zaten normal süt rengine dönüyor
duygukoc bgmarik tam tersi ☺️Doğumdan sonra 3-4 gün boyunca gelen sarı süt ağız sütü diğer adıyla kolostrol sütüdür sonradan akacak olan sütten çok farklı içerikli ve rengi ilk sarı akar sonra o ağız sütü biter beyaz süt akmaya başlar
bgmarik duygukoc doğumdan sonra göğüsten ilk gelen sütten bahsetmiyorum.O zaten sapsarı oluyor. Bebeğimin kilo alması için ne kadar içtiğini görmem gereken zamanlarda sütümü sağdım.Benimki hep öyleydi.Yanlış biliyormuşum demek ki öğrendim