Miyonunannesi Gripe water aldım tamamen bitkisel cok arada vermeme ragmen cok fayda sagladı 215 lira ama 120 ml ve acıldıktan sonra 4 ay süresi var digerleri 30 ml bir ay 60-70 ve tekrar tekrar almak gerekiyo aynı hesap
BaharBilgin EsleminAnnesi2020 nurse olan damlanın içinde zeytinyağı varmış o yüzden yapmıştır bebiş kakasını😊
rike-nile-aro BaharBilgin bizde çok çektik canım da artık biraz rahatladık Bakso sab simp maflor kullandık en son nurse harveys şuruptançözüm bulduk. Deneyebilirsiniz fiyatıda 20 lira işe yaramaza bile bişey kaybetmesiniz canım. Fosur fosur gaz yapıyor afedersin 😊
Zynq BaharBilgin Herşeyi deniyorum artık, sab simplex ve nurse harveys de kullanıyorum sadece azıcık azaltıyor 🤦♀️ Bu üründen umutluyum 1-2 hafta kullanmam gerek ama inşallah işe yarar.
serenay99 BaharBilgin yok hiç bir yan etkisi yok tadı biraz kötü ben suya karıştırarak içiyorum günde 3 defa baktın bebisin fazla kaka yapıyor 2 ye cevirebilirsin. Kendin içiyorsun diye ben aldım zaten yoksa bebeğe direk damla verme taraftarı degildim. Trendyolda yorumları da var zaten güzelce oku için rahatlasın birebir kullandığım için bende soyliyim çok çok memnun kaldım hicbi yan etkisini de gormedim☺️
serenay99 BaharBilgin kontrolümu bekliyorum canım o zaman sorucam çok fazla kullanan okuyunca bı de baya araştırdım sertifikalı bı ürün korkmadan aldım ama çok şükür faydasını gördüm yani doktorun yazdığı damlalar daha çok gaz yaptı işte her bebekte farklı etki yaratıyor bilemiyoruz ki
Belinay_24 Damlapilatin2020 bizde bugün 2 aylık olduk bütün gün kucak ağlama krizleri gaz çok yoruldum artık belim ağrıyor kucakta emzirmekten kollarm ağrıdı ne zaman geçecek bu gaz😏
Gencberna BaharBilgin ayaklarınızı sıcak tutun kımyonlu su ıcın gaz yapıcı şeylerden uzak durun gecıcı süreç bol bol ayaklarını karnına doğru itip masaj yapabılırsınız ben havlu da ütüleyip sarardım karnına tabı yakmıcak sekılde Iyı gelırdı
BugraCan27 BaharBilgin her yemekten sonra peryavşan çiğneyip tutun ben günde iki kez rezene içerdim 2 çay kaşığı da bebeğine verirdim rahatlardı birazda ilk önce gazını çıkarın ondan sonra yatırın
BaharBilgin BugraCan27 rezene başlarda içiyordum ama şimdi içmiyorum içeyim olmazsa teşekkür ederim 😊
Esranur2 BugraCan27 rezene ölçek ne kadar kullaniyodunuz bebeğiniz ne kadardı bu arada bnmki çok uyudu rezene içince hem ona verdim bnde içtim kaç bardak ictiniz bide
Yesimberkan BaharBilgin eylülde gördüm bende. Daha yeni. Battaniyeyle salladık evde dolandırdık ancak sustu uyudu. Emzikle. Valla
BaharBilgin Yesimberkan aynen bende onda gördüm valla bende yenice ayağımda sallayarak zorla uyuttum benimki emzikde tutmuyo
rike-nile-aro Zynq ben de 2 gün önce sipariş ettim gasicon yarın yahut yarından sonra elimde olur. Bende inanılmaz merak ediyorum. İnşaallah faydasını görürüz 🙌🏻🤲🏻
Yesimberkan BaharBilgin emzik yeminle kurtarıco ben doğar doğmaz soktum hemen ağzına alışsın diye kendimi kurtarcağını bilöiyodum seviyodum emzik emen bebekleri hoşuma gidiyodu ondan tutturdum ama cidden kurtarıcıymış