Ayyss Kızlar, bebeğim tam 3 aylık, memede uyuyor, sonra beşiğine yatırıyorum. Çok şükür şimdilil uyku sorunumuz yok gibi. Kafama takılan şu 7 aylık gibi işe başlamam gerekecek, bebeğime bakacak olan kişi nasıl uyutacak bebeğimi? Emzik falan almıyor :(
Birmartannesi Ayyss benim oğlumda memede uyuyor aslında sağlıklı olanı desteksiz uyuması,yatağa koyup kendi kendine uyumasını öğrenmesi gerekiyor ama nasıl olacak bilmiyorum,,
Rrabis12 Ayyss canım şöyle söyleyeyim benim bebeğimde hep öyleydi memede uyuyodu benim vazgeçirmek gibi bi niyetim olmadı fakat emzik almıyordu bu yğzdeb hep memede olmak istiyordu bende emzik alması için kendi yaptığımız üzüm pekmezine elimi sürüp enziğine deydirip verdim ağzına aldı emziği emzik alınca memede uyumamaya başladı emzirdikteb sonra ağzına emzik verip beyaz gürültü açıyorum uyuyor uyku sırasında da emziği atıyor ağzından böyle deneyebilirsin
Rmysknd Ben bırakmak zorunda kaldıgımda sütümü sağıyorum gazını cıkarıyolar ve ayakta sallanınca uyuyor. Memede tam dalmadam ayagında sallayarak uyutursan alirsır belki zorlanmazsın
Rrabis12 Ayyss valla ben 20 günlükken başladım ama öyle çok değil sadece elime sürüp emziğe sürüyom 2 3 damla tadını alıyor tutuyor hemen şuan 3 aylık olucaz kontrolle gidip her ay idrar kan veririz kontrol amacı doktorum ister hiçbirşeyde olmuyor pekmezden ben burdan bir kaç kişiden duydum vermişler bende denedim işe yaradı fakay çok verme
Atelci Bnde memede uyutuyorum kızımı ama bn yokken eşim veya kayımvalidem rahat uyutabiliyor bebekler anne başkası farkına varıyor