ezgijd01 Bebeğim 6 aylık oldu . Pusete sığmıyor artık . Otokoltuğu önerilerinizi alabilir miyim kızlar ? Fiyat performans açısından makul olması da önemli .
Agg0207 ezgijd01 maxi cosi tobi kesinlikle ben aldigimdan beri cok memnunum hic bir sorun yasamadik bir seneyi gecti kullaniyorum kizimda cok seviyor koltugunu 7 aylik falanda aldigimda simdi 2 yasinda nerdeyse uzun yolculuklar bile yaptik
Asyayse ezgijd01 kraft sıgnal bekliyorum suanda.benimicjn önemli olan 360 derece donmesi en iyi fiyat bu marka da suan. yoksa imkanım olsa besafe izi turn alirdim 5000 lira malesef
Sarisey ezgijd01 besafe ve maxi cosi guvenlik acisindan en iyi 2si. Ben maxi cosi aldim cok cok memnunum.
Mervemmm Yoyko Bear 360 ° Dönebilir Yatabilir 0-36 Kg Oto Koltuğu ISOFIX/SIP/LATCH - Gri Ayy kesinlikle bu ben bunu kullanıyorun 360 derece dönmesi iyi bir özellik alırken dikkat et kesinlikle bebeği arabaya katarken zor oluyor öyle
Limoncicegiiiii Mervemmm merhaba bende araştırdım ne kadara almıştınız bi de tam oturuyor mu kurulumu falan kolay mi