BhrKrmn Fatmabgoksel zeytinyağı pekmez ve biraz suyu karıştırıp üç dört çay kaşığı içirin yapacaktır bizde bir iki kez olunca denemiştim ise yaramıştı
Arhim Verme kuzum ah ne cektık ne cektık. Kan bile geldi. Daha 2 gun once post actm. Pırınc normal ekmek muz bunlardan uzak durun
Fatmabgoksel Arhim doktorum pişirip blendirdan geçirip corbalara katacagimi soylemisti:( daha yok zaten
Meftunbade Aç karnına armut yedirin bide bide en önemlisi kuru kayısı varya gün kurusu diye geçiyor marketlerde genelde alın 5 6 tane koyun suya haşlayın suyunu içisin hemen cikar
BhrKrmn Fatmabgoksel 1 tatlı kaşığı pekmez 1 çay kaşığı zeytinyağı yarım çay bardağı su ile karıştırıp vermiştim rica ederim umarım işe yarar internetten araştırın isterseniz bir cok bebekte ise yaramış hepsi doğal şeyler olduğu için tereddüt etmemiştim ben yoksa her okuduğumuzu yapmak olmaz tabi
Fatmabgoksel BhrKrmn cok tesekkurler ben de kayisiyi haslayip biraz suda pure yapıp2 kasim verdim 1 saate yapti kakasini,aa birdaha olursa sizin verdiğiniz tarifi deneyecegim
MrsDumanAda Yaptığınız çorbalara yemeklere mutlaka kabak koyun çok kabak ishal yapar ama havuçla patatesle dengelerseniz ne kabız olur ne ishal