kadirayse Selam kizlar sürekli tekrarlayan mastitim var ve yine oldum gecmiyor sagdim emziyorum ama yok ne yapmam gerekiyor 😔
Unknown kadirayse Lahananın bende faydası olmuştu. Temin edebilirseniz. Dondurup memeye koyuyorsunuz rahatlatıyor.
1anne2bebe kadirayse sıcak kompres iyi geliyor bide sağabilirseniz sütü iyi olur. Benimde olmuştu sicak kompres iyi geldi
Mirayinannesi34 kadirayse vakit kaybetmeden doktora git antibiyotik tedavisi ol bence bende yaşadım zamanla geciyo
BalarisiYusra kadirayse bende de oldu Bebeğim küvezdeylen iki göğsümde de geçirdim bi göğsüm bitti diğeri başlamıştı lahana yaprağı koymuştum o iyi gelmişti zaten ertesi günü de bebeğim küvezden çıkmıştı emdikten sonra düzelmişti masaj yap tıkanıklığı açmak için ve sürekli emzir sağ Fazla sütten olabiliyor
SertapHilal Benimde çok tekrarladı ağrı, ateş ne varsa yaşadım çözümü sadece antibiyotikte buldum vakit kaybetmeden doktora gidip antibiyotik yazdır daha kötü olursa çok çekersin
Deletedmom98 kadirayse agumentin yazmıstı doktorum bana mastit icin gününde kesildi ates titreme ne ararsan vardı kolum kalkmıyordu bir hafta kullan dedi geçince bıraktım emziriyorum
1anne2bebe kadirayse o zaman bi genel cerrahiye gitseniz iyi olur bana antibiyotik tedavisi başlamıştı geçmeyince
Unknown kadirayse Ateş vs varsa doktora görünün mutlaka. Antibiyotiği daha düşük veriyorlar ve emzirebiliyorsun.
BalarisiYusra Birde doktora görün çok şiddetliyse antibiyotik veriyorlar ben kullanmıştım emzirme dönemine uygun veriyorlar ilacı