reynwoman Kızım 43 günlük ve cok gazlı bi bebek oldugu için sallayarak uyutmak zorunda kaldım hep şimdi de öyle sallanmadan uyumuyor oda kaç saat sallıyorum anca öyle uyuyor sallamadan uyumayı nasil becerebilirimm acaba
Annesi_bebisi reynwoman yol yakınken vazgeçirmeye bak canım 5 aylık olduk hala ayakta uyuyor biraktıgım an ağlıyor
Sezenaksukarademir reynwoman 1 dakika salla 10 sn bekle 1 dk slla 20 saniye bekle 1 dk salla 30 sn bekle bu şekilde süreyi uzatın. Bir uyku eğitmeni bu şekilde anlatmıştı bende uyguladım baya da başarılı oldum ama daha sonra rutine geri döndüm. Benimki büyüktü ama sizinki henüz küçük inşaklah başarırsınız
dunyam2020 reynwoman ben 9 aylıkken basladım ayakta sallamaya 14 aylık suan atak donemlerı harıc 10 dk da uyuyo ayagımda memede eskıden uyuyodu uyumuyo kırtlu durmuyo yerınde 😁
Edakk Banada en kolay uyutma yöntemi geliyor ayağıma koyuyorum 5 dk uyuyor diğer türkü gez dolaş dur oturduğun yerden bence iyi 4 buçuk aydır sallanıyor 😂
Mkelebek Ya bende besigine koyup salliyorum uyuyo ama sallamayi biraksan ne sekilde uyucak bu bebekler ben anlamadim.