momyshark1 Kizlar suanda sıkıntıdan patliyorum. Varmi guzel onerileriniz alacakaranlik (az beklemedik serisini) gibi akillardan silinmeyecek guzel bir film
Mom0870 momyshark1 Vampir günlükleri dizisini izlediniz mi ? Amir Khan tüm filmleri 💓 özellikle Peekay, Ghajini, Doom 3
Seyithamza Alacakaranlik deyince lise yillarim geldi aklima kitaplari elden ele dolasirdi. Aclik oyunlari olabilir
Zelisblt momyshark1 Sorayayı taşlamak 12 kızgın adam Titanic Rüzgarı dizginleyen çocuk Aklıma gelenler bunlar
Cirkin momyshark1 yani korku gerilim vs seviyorsanız arınma gecesi serisini izleyebilirsiniz. dram romantikte senden önce ben cok güzeldi bazen açar açar babam ve oğlumu izlerim 😊 ay o kadar cok film izledim ki su an birikimimi kusmak istiyorum ama aklıma gelmiyor kusamıyorum 😂😂😂😂
Cirkin Will smith in ben efsaneyim filmi de cok güzeldi. İkizler projesi de öyle. zombili salgınlı filmlerden de ben efsaneyim öyle world z var 28 gün sonra ,28 hafta sonra filmleri
Eslemmomy momyshark1 aynı yazarın göçebe kitabından uyarlanmıs film car tavsiye ederim valerian ve bin gezegen imparatorluğu var Jüpiter yükseliyor var aklımda kaldı favorim avatar bende film çok hangisini sayayım aklıma geldikçe yazarım 😅