antropologanne Kizim 3 ay 5 günlük. Mama ile besleniyoruz. Bugün ilk defa kakası yeşil renkteydi. Tedirgin oldum. Bilgisi olan varmı acaba ?
HemsireAna antropologanne merhaba , normalde rengi nedir ? ☺️ Benim bebeğim anne sütü+mama ile besleniyor. Yeşil kaka yapıyor. Kakanın yeşil olması, sindiriminin güzel olduğunu ve güzel beslendiğinin göstergesidir 🙃
Sznnn antropologanne Benim de kızım 3 ay 26 günlük. Yaklaşık 15 gündür sadece mama ile besleniyor. Sadece mama ile beslenmeye başladığından beri kakası yeşil renk. Galiba mamanın içindeki demirden dolayıymış. Hangi mamayı veriyorsunuz?
antropologanne HemsireAna Hep sarıydı. Ilk defa olunca tedirgin oldum. Sizin bebeğiniz kaç aylık ? Hepmi yeşil ?🙈🙈
HemsireAna antropologanne 2 ay 17 günlük benim kızım🥰 evet yeşil ya , mamaya ağırlık verdiğim günden beri yeşil. Hardal sarısıydı önceden 🤭
antropologanne HemsireAna Evet bizimkide dediğiniz gibi hardal sarısıydı🙈🙈 Teşekkür ederim ekstrem bir durum değilmiş🙈🙈 Sağlıkla büyütün🍀
Fndktgc0325 antropologanne bizim de hep hardal rengi ama üşütünce yeşil oluyor, düşünün elbet rüzgarda filan kalmıştır ya da üşütmüştür bi yerde 😊 bu arada sanırım bebeklerimiz aynı gün doğmuş, 19 haziran mı sizin de 🥰
Sznnn antropologanne ben de hipp combiotic kullanıyordum ama yeni ambalajlı ürünlerden alınca kabız oldu kızım. O yüzden similac aldım ilk defa. İyi geldi kabızlığı bitti. Bence ambalajı ile içeriği de değişti çünkü elimde eski ambalajlı üründen vardı mamanın rengi bile farklı.
antropologanne Fndktgc0325 Aslında banyodan sonra kremlenirken sanırım üşüdü ayakları çok soğuktu. Evet 19 haziran 💕 Ne güzel aynı gün doğmuşlar🍀
antropologanne Sznnn Hiç yeni ambalajli almadim henüz. Belkide değişmiştir. Kakası peki hala yesil mi ?
Kubrapehlivan Dün doktorum sindirim sistemi hızlı olduğu zamanlarda yeşil kaka yapar korkulacak bir durum yok dedi 😂
Sznnn antropologanne evet yeşil ama similac mama zaten yeşil yapıyormuş burdaki yorumlardan öyle okudum hep.
Funique B vitamini eksikliğinde de dönebiliyor sizdeki b vitamini ben vitamin içtim sarıya döndü eğer içmem derseniz et yemediyseniz son zamanlarda o yüzden de yeşile dönebiliyor emziriyorsanız mamaya geçişte de yeşil oluyormuş