Ayscan Arkadaşlar bebeğim bugün 1 aylık sürekli memede emmek istiyor emdikçe gaz oluyor sonra kusuyor tekrar emmek istiyor yatağına yatırınca ağlıyor gece gündüz böyle çok yoruldum var mı bizim gibi olan ne yapabilirim
[silindi] Ayscan maalesef benim oglumda oyleydi hatta hala devam ediyor, ben bi yol bulamadim belki oneren birileri cikar bende bekliyim ☺
Mirayyyy Ayscan aynı dert bende de var 15 günluk bebeğim ama normalmiş sürekli emmek istermiş 40 indan sonra değiştirmiş huyu ama öyle diyorlar 😏
mirsad Ayscan benim bebeğimde öyleydi emzik al ben kaç tane aldım en son avent ultra soft aldım emmek istediği zaman emziği veriyorum gazını da çıkarmasına yardımcı
AliAsafCan Metindamla keyfi varsa emiyor uyumadan önce de veriyorum mutlaka. Bazen çok güzel emiyor ağzından alamıyorum ama çok da düşkün değil. Devamlı tutsa emse ben de rahatlardım aslında
Dorukcumunannesi Ayscan Ayni seyleri yasadim,doyduktan sonra gazini alip,emzik verdim,ama emzik kullanmayan bi bebekse,birak istedgi kadr senin kokunu hissetsin,o kdr muhtacki sana,dis dunyaya o kdr yabanci ki suanda,tek sığınagi sensin..
Bittersweet Ayscan benimki de yapiyor bazi gunler ac oldugundan degil sirf memede vakit gecirmek istiyor. Gazi olsa meme istiyor kakasi gelse meme istiyor uykusu gelse meme sonsuz bir döngüye giriyoruz😬 asla emzik vermem diye direten ben bu yuzden vermek zorunda kaldim. Iyi mi yaptim bilmiyorum
Zehrns Ayscan aynen benim de 50 günlük doyuyor biliyorum ama emmek istiyor hep yapışık geziyoruz öyle ve zor oluyor hiçbi işimi yapamıyorum emzik vermek istemiyordum zaten böyle olunca mecbur denedim ama kızım hiç birini tutmadı
Ayscan Zehrns ben de yapmam dediğim şeyleri yaptım 3 tane emzik aldım avent nuk kauçuk bakkal emziği 2 dk tutuyor sonra ağlıyor
Marufffff Ayscan bizde bugün 1 aylık olduk benim kzımda sürekli emiyor hep orda kalmak istiyor 😔 yoruldum bir ayda
Marufffff Ayscan bizde bugün 1 aylık olduk benim kzımda sürekli emiyor hep orda kalmak istiyor 😔 yoruldum bir ayda
aselayse [bilinmeyen] 3 günlük benim bebegimde aynı sıkıntı bizde de oldu bende hemen emzik verdim malesef artık sürekli emmek istiyo ya 😞