Seherronya MasalsMommy sanırım öyle çünkü görmesi yetiyor korkmasına odaya götürdüm tam cici cici diye gösteriyodum ki makinayı farkedip ağlayıp gitti
Nursma Seherronya işe yararsa tecrübelerini benimle de paylaşır mısın ? Ben ne denediysem olmadı da. 😁
Seherronya Nursma canım ilk denemeyi yaptım götürdüm yanına tam cici cici diyodumki makineyı farkedip ağlayarak kaçtı :/
Damla_K Seherronya aay benimki de korksa biraz keske ondan fırsat bulup süpürmem bi sürü vakit kaybı oluyor elimden alıp kendi süpürüyo 😄
Nursma Seherronya ah ne kadar da biz 🌼 bu evler nasıl temizlenecek bilmiyorum en sonunda alacağım elime çalı süpürgesini 😁
Mom987 Seherronya Benim ki mutfak robottundan çok korkuyordu canım nasıl ağlıyordu bilsen ben 5 ay evden ayrı kalmıştım geldiğimizde tekrar korktu 3 4 çalıştırmadan sonra alıştı yani 15 aylık falandı
Seherronya Mom987 bende bekliyeyim biraz daha belki zamanla geçer kendiliğinden bir ara normal fırça süpürgedende korkmuştu sonra bi baktım unutmuş
Nursma Seherronya hahaha yok anacım benimki Nuh der peygamber demez ama sen ikna çalışmalarına başla umutluysan 😁
dunyam2020 Seherronya keske en bastan yanındayken yapsaydınız .bızım oyle oyunla alıstı hatta onun sayesınde makıneye tutanarak yuruyordu arka da
Bulutbey Seherronya kangurumu kardeşime geri verdim bin liman oldum. (Virüs var çıktıyız nasılsa diye) bütün evi süpürürken bir kimde oğlum bir elimde süpürge. Ama iyi vücut yapacağım bu gidişle. 💪
Almina58 Seherronya benim kızımda 26aylık bi anda korkusu başladı biz onada sesli oyuncak süpürge alarak alıştırdık birlikte evi süpürüyoruz😊
CankizimRavzam Seherronya operasyon başarılı oldu mu kuzum benimde aklıma makinenin üzerine kraker falan koysan bak sana mama hediye etti falan gibisinden temiz olan kismina
Seherronya CankizimRavzam hayır :/ odaya götürdüm tam cici cici diye sevdirecektim görür görmez ağlayıp kaçtı diğer odaya
614408eoa Seherronya zamanla kndşsi alısıyo zaten kızım artk sübürkenin pesine geziyor düsünün bayılıyo onla oynamaya tabiki hersey zamanla oluyo
CankizimRavzam Seherronya ah kiyamam benim kiz 9 aylikmakineyi acinca aksine susuyor buyudukce mi korkuyorlar acaba