Sheduck Mama verirken su verilmeli mi verilmemeli mi ? Kafamda deli sorular ?! Doktorum mama da suyla yapılıyor demişti verme demişti ama bir kaç şey okudum aklım karıştı
Princessmother Sheduck Geçenlerde bir çocuk dr. Paylaşmıştı 0-6 aylık bebeğe asla su verilmez. 55 günlük bir bebek bu yüzden havale geçirmiş böbreklerinde su fazlalığından dolayı. Anne sütü ya da mama asla verilemez diyordu.
Aycayldrm Sheduck canim bn hergun 1 kez veriyorum buyuk oglum sadece mamayla besleniyordu ona daha cok veriyordum¹
kivircik_annesi26 Sheduck ben hep verdim öyküye suyu çünkü arkadasım bebeğini susuz kalmış demiş doktor ben mama tatlı diye verdim
Guzeloglum Ben cok az da olsa veriyordum açıkçası ama 3 aylik olduk kontrolumuzde doktorumuza sordum hayır mamayi zaten suyla yapiyorsun gerek yok urfa gibi kavurucu sicak olan yerlerde verilebilir dedi 🤷
sekerbebek Bana da aynı şeyi dedi doktor anne sütünden alıyor ee mama da suyla yapılıyor versen de olur vermesen de dedi ama doktordan başka herkes su ver diyor 🤷🏻♀️