Burcakmstftmr Efezgi 10 numara valla ben hemen getirttim oğluma bezide bitiyordu bağlamalı olandan sızan büyük çiş külot bezden sızmadı ve daha iyi tutuyor bebeği ben çok beğendim külot bezi artık hep kullanırım
ikos58 Efezgi normaline göre yumuşaklığı falan nasıl? Dokusu aynı mı daha yumuşak mı? Yada kalınlığı ?
Bigaboy Burcakmstftmr ne zaman dan beri kullanıyorsunuz pişik var mı birde ebatları daha geniş diyorlar nasıl sizce😉
Cemilev Burcakmstftmr Peki hangi numarayı kullanıyorsunuz en küçüğü 3 herhalde 4-9 kg büyük gelmedi dimi
Burcakmstftmr fatima paket fiyatı 26 TL ama 2 li 3lü 4 lü jumbolar var onlar indirimli oluyor 24 e falan düşüyor sanırım pahalı da değil ben 2 li jumbo aldım 4 paket toplam 2 si 4 2 si 4+ beden bana hediye olarak ta bi paket ped göndermişler beğendim yani
Burcakmstftmr Bigaboy yoo pişik olmadı bi kaç gündür kullanıyorum ebatlarında öyle geniş değil benim oğlum 4 kullanıyordu normalde külot bezde 4+ bile normal oldu
Burcakmstftmr Cemilev 4 numaranın 7-12 & 4+ nında 9-16ydı herhalde kilolar ikisinde iyi oldu beli lastikli olunca
Ctnayse Ben nedense külot bezi beğenmedim. Genel olarak külot bezi beğenmedim. Çocukların popusunu sarmıyor gibime geliyor. Sleepy değilde molfixinkini denedim öyle geldi bana. Birde komple soyacaksın öyle giydireceksin. Benim ikizler giyinmeyi sevmiyorlar burnumdan geliyor külotlu çorap giydir pantolon giydir uğraş dur