Kbrmhmthnfth Arkadaşlar oğlun 16 aylık şimdi tekrar hamileyim 1 aylık falan sütten nasıl keseceğim bilmiyorum tecrübesi olan annemler yardım edebilir mii
GMSRI Kbrmhmthnfth Öncelikle hayırlı olsun Benim de 10 aylık bir oğlum var Ayrıyetten 6 haftalık hamileyim ama doktorum düşük tehlikesi olmadığı sürece emzire bilirsin artık süreç değişti eskisi gibi değil emzirmeyi bırakmıyorsun dedi 😇
Deletedmom896 Kbrmhmthnfth Dr mu dedi sütten keselim diye canım benim arkadaşım baya emzirdi hamileyken sıkıntısı olmadı
DeniZzZzbrn Kbrmhmthnfth benim bildiğim hamileyken emzirmek anneyi mi zehirliyodu bebeği mi öyle bişi duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum iyice araştırmak doktora danışmak lazım ama belli ki doktorlar da bu konuda hemfikir değil 🤷♀️ Tebrik ederim bu arada 😊🌸
Dilhunizade Kbrmhmthnfth biz yeni 5 aylik olduk zaten meme reddi ile mücadele etmeye çalışıyorum. Ek gıdaya kaadr bari idare etsin diye diye anca bu kadar idare edebildim. Sağolsun memeyi bıraktı yavrum sütüm de kurudu 😒🤦♀️
Kbrmhmthnfth Deletedmom896 sıkıntı olur sana dedi canım ya oğlum çok iştahlı benim ama sütten kesmezsen dışlerin çürür falan dedi sana sıkınt olur dedi
Kbrmhmthnfth DeniZzZzbrn kalsiyum eksikliğine sebep oluyormuş dışta çürüleler saçta dökülmeler yapıyormuş oğlum çok iştahlı emme konusunda sütte içmedi ne yapacahim bilmiyorum