TC07 Mermeral Bizde 6 ay 23 günlüğüz. Basmaması normal bu aylarda yavaş yavaş çok da zorlanmamalı bence. Bizimki basıyor ama ben çok uğraşmıyorum. Oturunca öne doğru uzanmak istediği için tabiki öne kapanıyor sürekli bu da normal. Mama sandalyesindede sürekli öne doğru geliyor ama bunlar normal zaten.ama beni ve babasını tanıyor seslerinizi ayırt ediyor. Sizi tanıması lazım bu önemli birşey.
Mermeral 112346 neler yapıyor şu an? Bizimki basmamakta direniyor resmen. Oturmak desen koyuyorum kafasını gömüyor ayaklarına. Beni hele tanımıyor sanırım annemin memesini verse alacak😳 Bu aralar huysuz, diş yok ama ondan değil. Siz de durumlar nasıl
Mermeral Ebrarmerve neler yapıyor şu an? Bizimki basmamakta direniyor resmen. Oturmak desen koyuyorum kafasını gömüyor ayaklarına. Beni hele tanımıyor sanırım annemin memesini verse alacak😳 Bu aralar huysuz, diş yok ama ondan değil. Siz de durumlar nasıl
Ebrarmerve Mermeral Mermeral oturunca aynı sekilde gömülüyo basma konusunda cok şükür iyi . Ben calistigim icin emme konusunda sıkıntı cekiyoruz