Deletedmom16 Kızlar bebeğim 2,5 aylık şimd doktora getirdim kanlı mukuslu ishali var neden olur sizce tahlil verdik ama sonuç daha çıkmadı çok endişe ettim :/
yasinsmommy Deletedmom16 alerji belirtisi canım korkma doktor sana detaylı bir şekilde anlatır kesin. Bazı bebeklerde el yüz kızarması felanda oluyor sizde oldu mu?
strongMom Deletedmom16 bizimde öyleydi çok az kan vardı hazır gıda paketli tüketince oldu iki kere kaka tahlili verdik bişe yok dedi doktor 🤷🏼♀️ Bnde anlamadım valla
Merve87 Deletedmom16 bizde kan yoktu ama mukuslu kaka vardı doktora götürdük tahlil verdi kakada gizli kan çıktı besin alerjisi dedi süt ve süt ürünlerine karşı alerjisi var dedi suanda diyetteyim 2 haftaya sıkıntıları azalır çok gazlı bebeğim oda besin alerjisinden dolayı olabilir dedi..
Hatice-ebru Deletedmom16 benim bebegimde de oldu resmini attim doktorumuza direk alerji dedi tahlil bile yapmadi bizde 46 gunlukken kanli mukuslu kaka geldi sut ve sut urunleri direk kes dedi kestim bir daha kanli kaka yok kaşlari kizariyordu bazen agiz kenarlarida kizariyor geciyordu sonra kapali ambalajin arkasinda sut urunu yaziyorsa onu bile yemiyorum cips cikolata aklina ne geliyorsa detayli anlatir doktorun sana 1 ay sonra firinda sutlacla diyeti bozucam bakalim neler olucak
Deletedmom16 Hatice-ebru aynen canım bizdede alerji çıktı bizimde kaşlar kızarıyordu diyet verdler birde aptamil mama süt alerjisi olanlar için kullandınmı hiç?